Corona

Over de voorzichtige opstart van onze buiten activiteiten

Datum:       Dinsdag 11 mei 2021

Na maanden van verplichte rust, lijkt het ons wel leuk om stilaan wat actiever te worden op de Petanque-banen. Het bestuur heeft er samen met enkele bereidwillige vrijwilligers voor gezorgd dat de buitenterreinen netjes zijn opgekuist en opnieuw startklaar zijn (zie foto).
ponderosa gereinigde terreinen

We mogen echter maar met 25 personen aan de slag, uitsluitend op de buitenterreinen, met de nodige afstand en uiteraard steeds met een mondmasker Dat masker mag enkel af wanneer je op het terras aan tafel zit.  Er mogen maximaal 4 personen aan een tafeltje zitten en er zal aan tafel geserveerd worden. Je mag dus niet aan de toog bestellen. Toiletbezoek is toegelaten, maar altijd voor maximum één persoon in het toiletlokaal. Omwille van de beperking van 25 spelers per keer moeten we werken met inschrijvingen. Dat betekent dat voorlopig iedereen waarschijnlijk slechts één keer per week zal kunnen spelen. Kies je voor maandag of voor vrijdag, dan wordt dat je “vaste” dag. Wisselen is onmogelijk, zelfs omwille van slechte weersomstandigheden op jouw dag.
Hoe Werkt het ?
Je mailt, je stuurt een SMS-je of je belt naar Monique en kiest jouw dag (maandag of vrijdag).

  • Gsm-nummer Monique:       0486 201 747
  • Huistelefoon Monique: 03 218 62 34
  • E-Mail adres Monique: verspagen@skynet.be

Volzet is volzet, daar kunnen we voorlopig niets aan veranderen. Het heeft dus geen zin om langs te komen wanneer je niet bent ingeschreven, want dan moeten we je doorsturen omwille van de “maximum 25 personenregel”.
Hopelijk krijgen we op 9 juni groen licht!  Graag nog even geduld en vooral begrip…

Met vriendelijke groeten van het bestuur..
Blijf gezond en hopelijk tot vlug.