Corona

Wintercompetitie on HOLD 14 oktober 2020

De Vlaams minister van Sport, Ben Weyts,  besliste dat omwille van de onrustwekkende stijging van de coronacijfers, de sportsector vanaf woensdag 14 oktober 2020 naar code oranje schakelt.

Op basis van de ‘leidraad code oranje’ en rekening houdende met de zorgwekkende stijging van de coronacijfers is het bestuur van de Petanque Federatie Vlaanderen tot de conclusie gekomen dat het niet verantwoord is om de pfv wintercompetitie verder te zetten conform de maatregelen uit code oranje. Er werd daarom beslist om de wintercompetitie op alle niveaus ‘on hold’ te zetten. Concreet betekent dit dat vanaf woensdag 14 oktober alle wedstrijden van de wintercompetitie op alle niveaus voor minstens één maand niet meer zullen doorgaan tot wanneer de epidemiologische situatie het mogelijk zou maken om de competitie eventueel opnieuw aan te vatten. Bovendien willen we benadrukken dat de maatregelen uit de ‘leidraad code oranje’ ook invloed hebben op de activiteiten op clubniveau. Iedere indoor sportactiviteit (tornooi, melee, …) waarbij er niet te allen tijde een afstand van 1,5 meter kan worden gegarandeerd, is verboden. Clubactiviteiten kunnen wel nog doorgaan mits het strikt volgen van de geldende overheidsmaatregelen en PFV-richtlijnen.

Het bestuur van Ponderosa Petanque club en De Meere heeft  besloten

Nu de coronacijfers alweer de hoogte inschieten hebben we beslist om de club tot nader order te sluiten. Het is te moeilijk om alles 100% veilig te houden tijdens het spelen en in de cafetaria. We hopen zo vlug mogelijk terug te kunnen openen., we houden jullie op de hoogte.
Blijf gezond en hopelijk tot vlug.

Het bestuur
PC De Meere
PC Ponderosa

 

Via deze site zullen wij jullie op de hoogte houden

zie volgende linken

Pfv exit strategie                                  richtlijnen van de PFV                             Besmetting voorkomen