Routebeschrijving


 

Hieronder vind U de routebeschrijving naar PC PONDEROSA Deurne 2100. Peter Benoitlaan z/n.

Tel        : (03)321 63 77

Komende van Gent.

Neem E17 en rij door de Kennedytunnel de ring op. Neem afrit 3 ” Borgerhout ”. Einde afrit naar rechts (Luitenant Lippenslaan), rechtdoor tot aan de tweede lichten, neem de grote baan rechts (Stenenbrug, dubbelbaan met op middenberm tram) en volg deze tot aan de splitsing, hier neem je de linker baan van deze splitsing (deze waar GEEN tram rijdt). Op deze baan, Boterlaarbaan sla je aan de tweede lichten naar LINKS, dit is de RUGGEVELDLAAN. Juist voor de brug van de autostrade sla je rechtsaf, een smalle verharde weg op, dit is de PETER BENOITLAAN. Op deze weg, 100 meter verder ligt aan je rechterzijde de club PONDEROSA P.C.

Komende van Brussel via Mechelen.

Neem de E19 en rij in Antwerpen door de tunnel de ring op (rechts houden), richting Breda, Hasselt, Luik. Neem op de ring, afrit 3 “ Borgerhout “. Volg de weg zoals hierboven beschreven is (komende van GENT).

Komende van Brussel via Boom.

Neem de A12 en volg deze tot op de ring in Antwerpen (R1). Neem hier richting Breda, Hasselt, Luik. Neem op de ring afrit 3, Borgerhout, en volg de weg zoals hierboven beschreven is (komende van GENT).

Komende van Hasselt.

Neem de E313 (A13) tot in Wommelgem, neem afrit 18 (Deurne, Mortsel) en sla op einde afrit af naar rechts (1/4 rond), volg richting Macro, Wijnegem shopping center. (Autolei en verder Krijgsbaan). Op het grote kruispunt waar aan je linker zijde Macro ligt en aan je rechter zijde het Wijnegem Shopping Center sla je linksaf richting Deurne, de August van de Wielelei op. Rij 1,3 km verder tot aan de tweede lichten . Sla hier linksaf de RUGGEVELDLAAN op . Rij de brug van de autostrade onder en rij verder tot de eerstvolgende mogelijkheid om links terug te keren. Juist voor de brug aan je rechter zijde ligt een smalle verharde weg, de PETER BENOITLAAN, 100 meter deze weg op vind je PONDEROSA PC aan je rechter zijde.